Novosti - Vojvođanska banka
SrpskiEnglish Lokator poslovnicaMapa sajtaLinkoviNajčešća pitanja
Traži

Novosti

16. 03. 2012. - Vojvođanska banka na sajmu zapošljavanja

Vojvođanska banka je 12. i 13. marta učestvovala na sajmu zapošljavanja Top Job, održanog u Beogradu.

Organizatori ovog, najvećeg, sajma zapošljavanja u Srbiji su Belexpo i Backup, a partneri ove godine bili su Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja, Ministarstvo omladine i sporta, Ministarstvo rada i socijalne politike, Privredna komora Srbije i Nacionalna služba za zapošljavanje. TOP JOB je izuzetna manifestacija, društveno odgovoran projekat i prvi sajam zapošljavanja koji je 2010. imao uključene standarde inkluzije, odnosno sajam zapošljavanja i osoba sa invaliditetom.

Na sajmu je Banka angžovanjem Ljudskih resursa ali i kolega iz funkcije Marketing, predstavljena kao ugledan poslodavac, atraktivan za mlade i kvalitetne kadrove. Razmenjena su mišljenja i iskustva sa kolegama iz HR sektora, kao i sa predstavnicima državnih institucija koje regulišu tržište rada u Srbiji. Ipak, najveći benefit, osim promocije Banke, jeste direktan kontakt sa kandidatima za potencijalne upražnjene pozicije u narednom periodu. Na sajmu je prikupljeno preko 1000 biografija mladih kadrova.

Ukoliko smatrate da ste prava osoba za zaposlenje u našoj Banci, molimo Vas da nam pošaljete svoj CV na sledeću e mail adresu:

vb.posao@voban.groupnbg.com

 

Arhiva za mesec Mart 2012.