Novosti - Vojvođanska banka
SrpskiEnglish Lokator poslovnicaMapa sajtaLinkoviNajčešća pitanja
Traži

Novosti

30. 03. 2012. - “EkOlimpijske igre“ u Vinči

Desete po redu „EkOlimpijske igre“ održane su u četvrtak 29. marta u Osnovnoj školi „Nikola Tesla“ u Vinči. Učesnike su pozdravili podpredsednik Olimpijskog komiteta Srbije Žarko Paspalj i član Olimpijskog tima Srbije za London, strelac Andrea Arsović. U okviru Olimpijske tribine odgovarali su na pitanja učenika o svojim impresijama o sportu i Olimpijskim Igrama.

Vojvođanska banka koja je partner Olimpijskog komiteta Srbije na programima olimpijskog obrazovanja i ovom prilikom decu je nagradila prikladnim poklonima. Direktor filijale Vojvođanske Banke, Beograd Vojislava Ilića, Dejan Radović, poručio je okupljenim đacima: „Već tri godine smo pokrovitelji Olimpijskog komiteta Srbije. Ponosni smo na dosadašnje uspehe Olimpijskog tima a nadamo se da će u Londonu biti još mnogo razloga za slavlje.“

Žarko Paspalj i Andrea Arsović su podelili sa učesnicima „EkOlimpijskih igara“ svoje iskustvo stečeno kroz bavljenje sportom, odgovarali su na dečija pitanja i pričali o tome koliko su se žrtvovali, ali i šta su sve od sporta dobili.

Arhiva za mesec Mart 2012.