zastoj u otplati kredita korona virus paketi krediti krediti krediti
navigacija
navigacija

obavestenje

Ponuda za uvođenjem zastoja (moratorijuma) u otplati obaveza


Narodna Banka Srbije je radi očuvanja finansijske stabilnosti u uslovima potencijalnih rizika uzrokovanih vanrednom zdravstvenom situacijom u zemlji, Odlukom o privremenim merama za očuvanje stabilnosti finansijskog sistema (Sl. Glasnik 033/2020) obavezala banke da svojim klijentima ponudi zastoj u otplati obaveza (moratorijum) u roku od tri dana od dana stupanja na snagu navedene odluke.

Uvažavajući razloge za potrebe uvođenja olakšica u otplati obaveza usled vanrednog stanja, Vojvođanska banka a.d. Novi Sad dana 20.03.2020. godine upućuje sledeću Ponudu za uvođenjem zastoja (moratorijuma) u otplati obaveza.

Izjavu o odbijanju ponude zastoja u otplati obaveza možete preuzeti OVDE
obavestenje

Izmene u radu filijala


Usled proglašene pandemije virusa COVID-19 i vanrednog stanja u našoj zemlji, Vojvođanska banka kontinuirano prati preporuke zdravstvenih stručnjaka i državnih organa, na osnovu kojih se blagovremeno preduzimaju sve neophodne sanitarne i bezbednosne mere i akcije. U potpunosti smo posvećeni cilju da se sačuva zdravlje klijenta i zaposlenih.


U skladu sa novim merama Vlade Republike Srbije prilagodili smo radno vreme naših filijala koje će od 26.03. u najvećem broju raditi do 14h, dok će pojedine filijale biti zatvorene.


Ukazujemo da će naše filijale raditi u nedelju, 29. marta 2020. godine od 09h do 13h radi omogućavanja isplate gotovog novca primljenog po osnovu penzija.Bićete obavešteni u slučaju daljih promena. Sve vreme su vam na raspolaganju bankomati i servis elektronskog bankarstva. Saznajte više OVDE.


Brinemo o Vašem zdravlju i preduzimamo sve mere predostrožnosti.
Odgovorni prema drugima i sebi.
Vaša Vojvođanska banka a.d. Novi Sad, OTP Grupa


Slatka mala kartica

  • Bolja od čekova!
  • Kartica na rate bez kamate!
  • Korišćenje u zemlji, inostranstvu i na internetu!

Više informacija

Korisne informacije