Bezbednija kupovinu preko Interneta

Bezbednija kupovina preko Interneta


Kakve su to usluge?

Verified by Visa i Mastercard SecureCode su usluge koje omogućuju sigurniju i bezbedniju kupovinu preko Interneta. Njihova svrha je da spreči moguće zloupotrebe pri plaćanju preko Interneta. Ove usluge su besplatne, jednostavne i pouzdane.

Kako funkcioniše SecureCode?

Prilikom prve sledeće kupovine preko Interneta dobićete SecureCode putem SMS poruke koji će biti poznat samo Vama. Svaki naredni put kada kupujete robu ili plaćate neku uslugu preko Internet sajta na kojem stoje oznake Verified by Visa i MasterCard SecureCode, neophodno je da unesete novi SecureCode i ukoliko je ispravan, uspešno ćete realizovati transakciju.

Šta je potrebno da uradite?

Kartice su automatski registrovane za Secure uslugu tako da nije potrebna nikakva dodatna registracija. Jedini uslov koji je potrebno da ispunite jeste da u Vama najbližoj filijali Vojvođanske banke ažurirate svoj broj mobilnog telefona na koji će Vam u buduće stizati SMS poruka sa jednokratnom lozinkom - SecureCode za realizaciju internet transakcije. Ukoliko Vaš broj mobilnog telefona već postoji u sistemu, i niste ga u međuvremenu menjali, nije potrebno da dolazite do filijale Vojvođanske banke.

Kako da se prijavite?

Jednostavno. Dovoljno je da kupite nešto preko Interneta na web sajtu na kojem stoji logo Verified by Visa i MasterCard SecureCode i otvoriće Vam se novi prozor. Potrebno je da se identifikujete unosom imena i prezimena i broja kartice, a zatim i da unesete jedinstveni SecureCode. Pri svakoj narednoj Internet kupovini dobićete SMS koji će sadržati novi SecureCode koji znate samo vi.

Koje kartice će biti uključene?

Sve VISA i Mastercard kartice Vojvođanske banke uključene su u programe Verified by Visa i Mastercard Secure Code, bezbednija kupovinu preko Interneta.Detaljnije informacije o bezbednijoj kupovini preko Interneta možete dobiti pozivom na broj Kontakt Centra Vojvođanske banke: 0700 480 048 ili +381 21 4800 048.

 

 

 

 

Potrebna dokumentacija