Brokerski poslovi i finansijsko savetovanje
brokerski-poslovi; brokersko-poslovanje brokerski-poslovi-voban brokersko-poslovanje-vojvodjanska-banka voban-brokerski-poslovi

Brokerski poslovi


i finansijsko savetovanje

Obavljamo poslove investicionog društva i imamo izuzetno bogato iskustvo u pružanju usluga posredovanja u trgovini finansijskim instrumentima. Jedna smo od prvih članica Beogradske berze i Centralnog registra, depoa i kliringa hartija od vrednosti. Banka je takođe i član Fonda za zaštitu investitora od 2012. godine.


Kako se kupovina i prodaja finansijskih instrumenata može odvijati isključivo posredstvom ovlašćenih učesnika na tržištu kapitala, pružamo vam kompletnu uslugu posredovanja pri kupovini i prodaji finansijskih instrumenata u zemlji i inostranstvu.


Omogućavamo vam trgovanje na regulisanom i van regulisanog tržišta:

  • Finansijskim instrumentima koji su kotirani na domaćoj berzi
  • Finansijskim instrumentima koji su kotirani na inostranim berzama
  • Finansijskim instrumentima koje je emitovala Republika Srbija
  • Akcijama u postupku ponuda za preuzimanje akcionarskih društava
  • Akcijama u postupku ponuda za sticanje/otuđenje sopstvenih akcija društva
  • i drugim finansijskim instrumentima na način predviđen zakonom

Provizije i naknade za usluge, koje pruža investiciono društvo, naplaćuju se u skladu sa Tarifnikom, dok se provizije organizatora tržišta, Centralnog registra i drugih trećih strana naplaćuju u skladu sa važećim tarifama ovih institucija.

Molimo klijente i potencijalne klijente, a posebno klijente koji su kategorizovani kao mali klijenti da pogledaju dokument pod nazivom "Informacije koje se pružaju klijentu".

Možda vas zanima