Elektronsko bankarstvo
Elektonsko-bankarstvo Elektonsko-bankarstvo-vojvodjanska-banka Elektonsko-bankarstvo-voban-banka Elektonsko-bankarstvo-voban

Elektronsko bankarstvo

 • Imate internet? Dobro došli u svoju banku!
 • Na raspolaganju 24h dnevno!
 • Uštedite bez čekanja u redu!

Dobro došli u novu e-bank aplikaciju!

Poštovani klijenti,

U cilju unapređenja našeg elektronskog bankarstva, predstavljamo vam našu novu e-bank aplikaciju. Dostupna je od 01.03.2021. godine sa osnovnim funkcionalnostima, dok od juna meseca e-bank rešenje će sadržati niz naprednih funkcionalnosti koje će vam dodatno olakšati upravljanje finansijama na siguran i jednostavan način a koje uključuju:

 • Online usluge– podnošenje zahteva putem digitalne ekspoziture bez dolaska u banku
 • Osiguranje – kupovina putnog osiguranja putem e-bank aplikacije
 • mToken – prijava i autorizacija transakcija u e-bank aplikaciji putem nove sigurnosne metode u sklopu m-bank aplikacije

Ujedno skrećemo pažnju da privremeno nećete imati na raspolaganju funkcionalnosti koje su vam bile dostupne kroz prethodno e-bank rešenje kao što su virtuelna kartica, upravljanje vašim karticama, sms usluge, promena limita. Svi šabloni koje ste kreirali u prethodnoj aplikaciji ostaju isti i u novoj e-bank aplikaciji. Usluge direct debita i trajnih naloga funkcionišu i dalje, s tim da privremeno nećete moći da kreirate nove trajne naloge. Za sve izmene trajnih naloga i direct debit naloga, posetite najbližu filijalu Vojvođanske banke.

Za vas smo obezbedili posebnu pogodnost - svi nalozi kroz novu e-bank aplikaciju će se realizovati bez provizije do 1.5.2021!

Novoj e-bank aplikaciji pristupate kao i do sada putem linka na sajtu Vojvođanske banke OVDE.

Prijava u e-bank aplikaciju

Prijava

Za prvu prijavu u e-bank aplikaciju potrebno je da odaberete tip prijave KORISNIČKO IME / LOZINKA i unesete korisničko ime i lozinku koje ste i ranije koristili za prijavu.

Za svako narednu prijavu u e-bank aplikaciju odaberite opciju PRIJAVI ME i unesite svoje korisničko ime i lozinku u odgovarajuća polja, a zatim kliknite na dugme PRIJAVI ME.

Ukoliko ste zaboravili lozinku, možete samostalno aktivirati e-bank aplikaciju odabirom opcije KREIRAJ NOV NALOG ili Zaboravili ste korisničko ime ili lozinku. Otvoriće se forma u koju je potrebno da unesete poslednje četiri cifre broja vaše kartice, datum isteka kartice (ili broj dinarskog tekućeg računa) i vaš registrovan broj mobilnog telefona u banci. Na taj broj telefona primićete SMS KOD, upišite ga u novi prozor i kliknite na dugme POTVRDI. Zatim, kreirajte svoje korisničko ime i lozinku koje ćete koristiti za narednu prijavu u e-bank aplikaciju.

Za sva pitanja i asistenciju oko prijave i korišćenja vaše nove e-bank aplikacije možete nas kontaktirati od 08h do 18h od ponedeljka do petka i subotom od 08h do 13h na broju telefona 0800 23 23 22 za pozive iz Srbije, tj. na broj +381 21 421 077 za pozive iz inostranstva Ili nam pišite na imejl adresu info@voban.rs.

Šta mi je potrebno za e-bank?

Komppjuter
Računar
phone
Mobilni telefon
internet
Internet pristup
e-Banking
Aktivan e-bank

Šta mi obezbeđuje sigurnost pri korišćenju e-bank rešenja?

Prilikom logovanja na e-bank servis, sigurnost vam obezbeđuju sledeći elementi:

 • ID Korisničko ime – generiše se u sistemu prilikom registracije e-bank servisa i služi za vašu identifikaciju prilikom pristupa e-bank Internet servisu
 • Lozinka – prilikom aktivacije i prvog pristupa e-bank servisu definišete lozinku koju ćete kasnije koristiti za prijavu na servis. Lozinka se sastoji od minimalno 6 karaktera i mora da sadrži bar jedno malo i veliko slovo, jedan numerički karakter uz maksimalno tri uzastopna ista karaktera
 • SMS kod – kod koji dobijate u SMS poruci na vaš zahtev prilikom prijave na servis i prilikom izvršenja transakcija.

Šta vam e-bank omogućava?

 • Potpuni uvid u sve tekuće, devizne, kreditne i štedne račune i kartice
 • Pregled svih izvoda i pregled prometa po svim računima
 • Interna i eksterna plaćanja i menjačko poslovanje

Korisne informacije

Šta je SMS identifikacija?

SMS autorizacija je novi poboljšani nivo zaštite i bezbednosti korišćenja e-bank usluge. Za identifikaciju prilikom prijave i za autorizaciju plaćanja, koristi se autorizacioni SMS kod. Da biste bili u mogućnosti da koristite uslugu, neophodno je da u najbližoj filijali ostavite broj svog mobilnog telefona, koji ćete koristiti za identifikaciju.

Naknade i provizije

Naknade i provizije


Proverite naknade i provizijeKorisničko uputstvo

Korisničko uputstvo


Kako da koristim elektronsko bankarstvo Vojvođanske banke