Elektronsko bankarstvo Elektronsko bankarstvo Elektronsko bankarstvo Elektronsko bankarstvo

Elektronsko bankarstvo

  • Banka je tamo gde ste vi!
  • Upravljajte svojim novcem moderno i sigurno!
  • Na raspolaganju 24 časa!

 


Sigurno i jednostavno upravljajte svojim novcem u svakom momentu i gde god se nalazite, 24 časa dnevno, uz minimalne troškove i jedinstvene cene! Ponosni smo što je Vojvođanska banka jedna od prvih banaka na tržištu koja je razvila usluge elektronskog bankarstva i kontinuirano radimo na daljem razvoju i usavršavanju ovih usluga, u skladu sa svetskim trendovima.

instant placanje

NOVO! AKTIVIRAJTE ELEKTRONSKO BANKARSTVO BEZ DOLASKA U BANKU


Vodite svoje finansije bez dolaska u banku. Dovoljno je da imate aktivnu debitnu ili kreditnu karticu Vojvođanske banke i u par jednostavih koraka aktivirajte e-Banking i/ili m-Banking. Saznajte više na linku.

 


 


instant placanje

Instant plaćanja


Mogućnost plaćanja - 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, 365 dana u godini.

 


 


 

e-Banking

e-Banking


Sve što Vam je potrebno jeste računar, pristup Internetu i aktivan e-Banking servis. Obavljajte komforno, sigurno i jednostavno svoje finansijske transakcije, na poslu ili od kuće, bez čekanja u redu!

 


 


 

e-Banking

m-Banking


Banka u vašem mobilnom telefonu! Koristite usluge Vojvođanske banke u svakom momentu i na svakom mestu, bez obzira na radno vreme uz minimalne troškove i jedinstvene cene!

 


 


 

sms

SMS bankarstvo


Do najvažnijih informacija sada možete doći na najbrži način – SMS servisom naše banke. Za par sekundi možete dobiti informaciju o uplati koju očekujete, o realizovanoj isplati ili o trenutnom stanju na tekućem, deviznom računu i računima kartica.

 


 


 

Preuzmite dokumentaciju