Elektronsko bankarstvo
Elektonsko-bankarstvo Elektonsko-bankarstvo-vojvodjanska-banka Elektonsko-bankarstvo-voban-banka Elektonsko-bankarstvo-voban

Elektronsko bankarstvo

  • Banka je tamo gde ste vi!
  • Upravljajte svojim novcem moderno i sigurno!
  • Na raspolaganju 24 časa!

Sigurno i jednostavno upravljajte svojim novcem u svakom momentu i gde god se nalazite, 24 časa dnevno, uz minimalne troškove i jedinstvene cene! Ponosni smo što je Vojvođanska banka jedna od prvih banaka na tržištu koja je razvila usluge elektronskog bankarstva i kontinuirano radimo na daljem razvoju i usavršavanju ovih usluga, u skladu sa svetskim trendovima.

Nova-e-bank-aplikacija

NOVO! Nova e-bank aplikacija od 1.3.2021!


Za vas smo obezbedili posebnu pogodnost - svi nalozi kroz novu e-bank aplikaciju će se realizovati bez provizije do 1.5.2021! SAZNAJTE VIŠE .instant placanje

NOVO u našem m-Bankingu! Instant plaćanje IPS QR kodom


Plaćajte svojim mobilnim telefonom uz pomoć IPS QR koda i transakcija će biti izvršena za par sekundi!e-Banking

e-Banking


Banka u vašem računaru – e-banking usluga jednostavna i laka za korišćenje. Sve što Vam je potrebno jeste računar, pristup Internetu i aktivan e-Banking servis. Obavljajte komforno, sigurno i jednostavno svoje finansijske transakcije, na poslu ili od kuće, bez čekanja u redu!


e-Banking

m-Banking


Banka u vašem mobilnom telefonu! m-Banking usluga je potpuno jednostavna za korišćenje! Svoje finansijsko stanje putem mobilnog telefona možete proveravati i kontrolisati sa bilo kog mesta, u svako doba dana i noći bez obzira na radno vreme Vojvođanske banke!


sms

SMS bankarstvo


Do najvažnijih informacija sada možete doći na najbrži način - servisom SMS bankarstva naše Banke. Za par sekundi do vas stiže informacija o uplati koju očekujete, o realizovanoj isplati ili o trenutnom stanju na tekućem, deviznom računu i računima kartica. . SMS bankarstvo možete registrovati preko e-Bankinga ili u najbližoj filijali naše Banke.


Preuzmite dokumentaciju