karijera u Vojvođanskoj banci
karijera–posao-Vojvođanska banka karijera-vojvodjanska-banka karijera–posao-Voban karijera-u-Vojvođanskoj-banci

Budi deo pobedničkog tima!

Dobro došli na stranicu Karijera u Vojvođanskoj banci!

Pripadamo najvećoj bankarskoj grupi Istočne i Centrale Evrope – OTP Grupi. Centrala nam je u Novom Sadu i Beogradu, a mreža od 122 filijala pokriva teritoriju čitave naše zemlje.

Našu banku razvijamo angažujući i kombinujući različita već stečena iskustva i ekspertize, ali dajući šansu i mladim ljudima koji tek treba da grade svoju profesionalnu karijeru. Negujemo i ponosni smo na spoj tradicije i savremenih trendova koje pratimo a koje i sami kreiramo!

Zaposlenjem u Vojvođanskoj banci, tokom putovanja kroz našu organizaciju, imaćeš mogućnost da razviješ i uvećaš svoja profesionalna znanja i veštine, kao i da učestvuješ u brojnim programima i projektima kojima ćeš osnažiti i razviti sopstvene kompetence i talente, a zajedno sa nama graditi uspeh banke!

Vojvođanska banka je u procesu integracije sa OTP bankom Srbija i u maju 2021. godine će nastaviti da posluju kao jedna snažna banka, deo OTP grupe, okrenuta svojim klijentima ali i zaposlenima koji su naš najvažniji resurs. Pogledajte ključne poruke naših rukovodioca Ljudskih resursa: