Mere predostroznosti korona virus
korona-virus korona-virus-vb korona-virus-voban korona-virus-banka
 Važno obaveštenje za klijente /COVID-19
korona virus

U potpunosti smo posvećeni cilju da se sačuva zdravlje klijenata i zaposlenih


Usled proglašene pandemije virusa COVID-19 u našoj zemlji, Vojvođanska banka kontinuirano prati preporuke zdravstvenih stručnjaka i državnih organa, na osnovu kojih se blagovremeno preduzimaju sve neophodne sanitarne i bezbednosne mere i akcije. U potpunosti smo posvećeni cilju da se sačuva zdravlje klijenata i zaposlenih.

Nastojimo da sve filijale i biznis centre redovno obezbeđujemo sa sredstvima za dezinfekciju ruku, dok naši zaposleni strogo poštuju sanitarne protokole koji se tiču dezinfekcije svih površina, minimiziranja fizičkog kontakta i čestog pranja i dezinfekcije ruku. Zaposleni koji uslužuju klijente su u obavezi da nose maske i rukavice, dok se svi bankomati redovno dezinfikuju.

korona virus

Digitalni kanali bankarstva


U skladu sa apelom da se manje vremena provodi u kontaktu sa drugim ljudima, što se posebno odnosi na naše starije sugrađane koji su najugroženiji, želimo da kao društveno odgovorna kompanija sve naše klijente podsetimo na korišćenje digitalnih kanala bankarstva koji omogućavaju da bez odlaska u banku obavite potrebne transakcije. Sve transakcije možete izvršiti putem elektronskog bankarstva uz nižu proviziju nego u filijali. Aplikacije elektronskog i mobilnog bankarstva vam omogućavaju komforan, siguran i jednostavan način obavljanja finansijskih transakcija. Sve što vam je potrebno je pristup internetu, mobilni telefon ili računar i aktivna m-Banking ili e-Banking aplikacija. Saznajte više na sledećem linku za segment fizičkih lica a za segment pravnih lica i preduzetnika pogledajte više informacija putem linka.
korona virus

Platne kartice Vojvođanske banke


U svakom trenutku na raspolaganju su vam platne kartice Vojvođanske banke o kojima se možete dodatno informisati putem linka kao i poslovne platne kartice Vojvođanske banke koje možete pogledati putem sledećeg linka.

 
 

korona virus

Bankomati


Ukoliko vam je potrebna gotovina, naši bankomati se redovno dezinfikuju na svim lokacijama a najbliži vama pronađite na linku. Banka preduzetim merama sledi smernice Narodne banke Srbije za sprečavanje širenja virusa COVID-19, koje možete pročitati na sledećem linku.

 
 

korona virus

Kontakt centar


Za sve dodatne informacije možete pozvati naš Kontakt centar na broj telefona 0800 23 23 22.

 
 

korona virus

Brinemo o vašem zdravlju i preduzimamo sve mere predostrožnosti.

Odgovorni prema drugima i sebi.

Vaša Vojvođanska banka