Računi i usluge

Vojvođanska banka želi da izađe u susret vašim potrebama i učini jednostavnijim svakodnevni život, ali i omogući ispunjenje dugoročnih želja i planova. Pogledajte našu ponudu proizvoda i usluga, posebno kreiranih za vas!

Platni računi

Dinarski i devizni tekući račun

Dinarski i devizni tekući račun je namenjen svim fizičkim licima bez obzira da li primaju platu, penziju ili im je račun potreban u druge svrhe.


Platni račun sa osnovnim uslugama je namenjen fizičkim licima koja imaju zakonit boravak u Republici Srbiji bez obzira da li primaju platu, penziju ili im je račun potreban u druge svrhe.

Detaljnije

Isplata deviznih penzija

Isplata deviznih penzija

Vršimo isplatu penzija i renti, koje su naši građani ostvarili u stranim državama (Austrija, Nemačka, Hrvatska i druge).

Detaljnije

Direct debit i Trajni nalog

trajni nalog

Fizičkim licima omogućili smo plaćanje redovnih mesečnih obaveza na ime usluga javnim preduzećima,uz pomoć direct debit naloga, kao i korišćenje trajnog naloga sa fiksnim iznosom i datumom u mesecu.

Detaljnije

Sefovi

sefovi

Sigurno mesto za vaše dragocenosti. Iznajmljivanje sefova je potpuno bezbedan način da sačuvate svoje dragocenosti.

Detaljnije

Brz transfer novca

Brz transfer novca

Građanima nudimo uslugu isplate sredstava upućenih putem sistema za brzi transfer novca Western Union-a i MoneyGram-a.

Detaljnije

Menjački poslovi

menjacki poslovi

Vojvođanska banka, u skladu sa zakonskim propisima, vrši otkup i prodaju efektivnog stranog novca i otkup ino putničkih i bankarskih čekova od domaćih i stranih lica.

Detaljnije

OTP express

otp express

Najpovoljniji način da primite ili pošaljete novac u okviru zemalja u kojima posluje OTP grupa. Moguć transfer novca u evrima ili dolarima!

Detaljnije

Kastodi usluge

kastodi usluge

Pružamo kastodi usluge, dodatne investicione usluge koje se odnose na čuvanje i administriranje finasijskih instrumenata i povezanih novčanih sredstava i druge prateće usluge.

Detaljnije

SMS servisi

sms

Svojim klijentima smo omogućili da provere stanje na tekućem računu u dinarima putem mobilnog telefona, odnosno, SMS poruke.

Detaljnije

Kontakt centar

Kontakt centar

Jedan poziv do najvažnijih informacija! Uvek na raspolaganju!

Detaljnije