Računi i usluge

Vojvođanska banka želi da izađe u susret vašim potrebama i učini jednostavnijim svakodnevni život, ali i omogući ispunjenje dugoročnih želja i planova. Pogledajte našu ponudu proizvoda i usluga, posebno kreiranih za vas!

Platni računi

Dinarski i devizni tekući račun

Dinarski i devizni tekući račun je namenjen svim fizičkim licima bez obzira da li primaju platu, penziju ili im je račun potreban u druge svrhe.


Platni račun sa osnovnim uslugama je namenjen fizičkim licima koja imaju zakonit boravak u Republici Srbiji bez obzira da li primaju platu, penziju ili im je račun potreban u druge svrhe.

Detaljnije

Isplata deviznih penzija

Isplata deviznih penzija

Vršimo isplatu penzija i renti, koje su naši građani ostvarili u stranim državama (Austrija, Nemačka, Hrvatska i druge).

Detaljnije

Direct debit i Trajni nalog

trajni-nalog

Fizičkim licima omogućili smo plaćanje redovnih mesečnih obaveza na ime usluga javnim preduzećima,uz pomoć direct debit naloga, kao i korišćenje trajnog naloga sa fiksnim iznosom i datumom u mesecu.

Detaljnije

Sefovi

sefovi

Sigurno mesto za vaše dragocenosti. Iznajmljivanje sefova je potpuno bezbedan način da sačuvate svoje dragocenosti.

Detaljnije

Brz transfer novca

Brz-transfer-novca

Građanima nudimo uslugu isplate sredstava upućenih putem sistema za brzi transfer novca Western Union-a i MoneyGram-a.

Detaljnije

Menjački poslovi

menjacki-poslovi

Vojvođanska banka, u skladu sa zakonskim propisima, vrši otkup i prodaju efektivnog stranog novca i otkup ino putničkih i bankarskih čekova od domaćih i stranih lica.

Detaljnije

OTP express

otp express

Najpovoljniji način da primite ili pošaljete novac u okviru zemalja u kojima posluje OTP grupa. Moguć transfer novca u evrima ili dolarima!

Detaljnije

Kastodi usluge

kastodi usluge

Pružamo kastodi usluge, dodatne investicione usluge koje se odnose na čuvanje i administriranje finasijskih instrumenata i povezanih novčanih sredstava i druge prateće usluge.

Detaljnije

SMS bankarstvo

sms

Do najvažnijih informacija sada možete doći na najbrži način - servisom SMS bankarstva naše Banke. Za par sekundi do vas stiže informacija o uplati koju očekujete, o realizovanoj isplati ili o trenutnom stanju na tekućem, deviznom računu i računima kartica. . SMS bankarstvo možete registrovati preko e-Bankinga ili u najbližoj filijali naše Banke.

Detaljnije

Kontakt centar

Kontakt centar

Jedan poziv do najvažnijih informacija! Uvek na raspolaganju!

Detaljnije