Paketi za fizička lica
paket-za-fizicka-lica-voban-banka paket-za-fizicka-lica-vojvodjanska-banka paket-za-fizicka-lica paket-za-fizicka-lica

Paketi za fizička lica

  • Izaberite paket po svojoj meri
  • Više proizvoda i usluga po nižoj ceni

Izaberite paket Vojvođanske banke koji će Vam omogućiti da koristite više bankarskih proizvoda i usluga uz niže mesečne troškove!Saznajte koji od naših paketa odgovara baš vašim potrebama – da li želite da sa nama podržite naše olimpijce, bez bilo kakvih dodatnih troškova za vas, a da istovremeno pored platne dobijete i kreditnu olimpijsku karticu? Izaberite Olimpijski paket! U penziji ste? Imamo vas Penzionerski paket sa povoljnijom naknadom za kreditnu karticu. Za naše klijente između 18 i 25 godina koji znaju šta žele od bankarskih usluga, imamo Paket za mlade. I za kraj, naš popularni Paket za klijente sa zaradom, kreiran na osnovu potreba i želja naših klijenata.

Paket za klijente sa zaradom

Paket-za-klijente-sa-zaradom

Paket za klijente sa zaradom je najpopularniji paket u Vojvođanskoj banci! Kreiran je na osnovu potreba i želja naših klijenata i u tome je tajna njegove popularnosti. Ovaj paket klijenti vole da koriste zato što po jednoj - povoljnijoj ceni mogu da koriste brojne usluge poput elektronskog bankarstva, mobilnog bankarstva, SMS servis i drugih opcionih usluga.

Detaljnije

Olimpijski paket

Olimpijski-paket

Peti olimpijski ciklus zaredom podržavamo naše olimpijce na njihovom putu do medalja!


Kao zvanična banka Olimpijskog tima Srbije, sa ponosom Vam predstavljamo i jedinstveni Olimpijski paket, za sve vas koji negujete olimpijske vrednosti i podržavate naše sportiste na putu do Tokija. U okviru Olimpijskog paketa sada su i naše platne kartice - Visa Gold olimpijska debitna i kao opcioni element paketa - Visa olimpijska kreditna kartica .

Detaljnije

Paket za penzionere

paket-za-penzionere

Želimo da naši penzioneri od svoje banke dobiju usluge, proizvode i račune koji su im potrebni, te smo zato osmislili Paket za penzionere u okviru koga je omogućeno korišćenje kreditnih kartica sa povoljnijom mesečnom naknadom kao i besplatno elektronsko i mobilno bankarstvo.

Detaljnije

Paket za mlade

paket-za-mlade

Imate između 18 i 25 godina? Za vas smo upakovali poseban paket naših računa i usluga, Paket za mlade.

Detaljnije