Registrovana poljoprivredna gazdinstva Registrovana poljoprivredna gazdinstva Registrovana poljoprivredna gazdinstva Registrovana poljoprivredna gazdinstva

Registrovana poljoprivredna gazdinstva

  • Agro paket računa
  • Krediti za obrtna sredstva
  • Investicioni krediti

 


Proizvodi za registrovana poljoprivredna gazdinstva

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo specijalno kreiranu ponudu Vojvođanske banke za poljoprivredna gazdinstva. Vojvođanska banka je prepoznala privredni potencijal poljoprivrede i kreditnu podršku poljoprivredi označila kao strateški važnu. Iz tog razloga, konstantno razvijamo našu ponudu i radimo na unapređenju i pojednostavljenju procesa odobravanja kredita.

instant placanja

Instant plaćanja


Mogućnost plaćanja - 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, 365 dana u godini.

 


 


 

Agro paket računa

registrovana poljoprivredna gazdinstva

Najbolji proizvodi i usluge za registrovana poljoprivredna gazdinstva spakovani u Agro pakete računa! Ponesite ličnu kartu ili pasoš i otvorite svoj Agro paket računa potpuno besplatno!

Detaljnije

Dozvoljeni minus

Pozajmica po računu

Pozajmica po računu je stalno dostupna rezerva sredstava za sve potrebe vašeg poslovanja. Kamatu plaćate samo na onaj iznos i za one dane kada ste koristili pozajmicu!

Detaljnije

Krediti za obrtna sredstva

krediti

Izaberite jedan od kredita Vojvođanske banke za obrtna sredstva i uz minimalnu proceduru i brz rok odobravanja, radovi mogu da počnu što pre!

Detaljnije

Investicioni krediti

investicioni kredit

Izaberite investicioni kredit u skladu sa svojim planovima, za kupovinu zemljišta, poslovnog i stambenog prostora, mehanizacije, stoke, izgradnje staklenika, silosa, plastenika…neka vaše gazdinstvo raste dinamikom kojom vi želite.

Detaljnije

Naknade

Naknade i provizije za poljoprivredu


Proverite naknade i provizije