Registrovana poljoprivredna gazdinstva
Ponuda-za-registrovana-poljoprivredna-gazdinstva Ponuda-za-poljoprivredu Ponuda-Vojvođanske-banke-za-poljoprivredu Registrovana-poljoprivredna-gazdinstva

Ponuda za registrovana poljoprivredna gazdinstva

  • Agro paket računa
  • Krediti za obrtna sredstva
  • Investicioni krediti

 

 

Vojvođanska banka u svojoj ponudi nudi brojna rešenja za registrovana poljoprivredna gazdinstva. Banka je prepoznala privredni potencijal koji ima poljoprivreda u Srbiji i pružanje podrške poljoprivredi kroz asortiman kreditnih proizvoda je postavila kao strateški važan cilj.

instant placanja

Instant plaćanja


Mogućnost plaćanja - 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, 365 dana u godini.

 


 


 

Agro paket računa

registrovana-poljoprivredna/gazdinstva

Sjajni proizvodi i usluge za registrovana poljoprivredna gazdinstva spakovani u Agro pakete računa! Ponesite ličnu kartu ili pasoš i otvorite svoj Agro paket računa potpuno besplatno!

Detaljnije

Dozvoljeni minus

Pozajmica-po-računu

Pozajmica po računu je stalno dostupna rezerva sredstava za sve potrebe vašeg poslovanja. Kamatu plaćate samo na onaj iznos i za one dane kada ste koristili pozajmicu!

Detaljnije

Krediti za obrtna sredstva

krediti

Izaberite jedan od kredita Vojvođanske banke za obrtna sredstva i uz minimalnu proceduru i brz rok odobravanja, radovi mogu da počnu što pre!

Detaljnije

Investicioni krediti

investicioni-kredit

Izaberite investicioni kredit u skladu sa svojim planovima, za kupovinu zemljišta, poslovnog i stambenog prostora, mehanizacije, stoke, izgradnje staklenika, silosa, plastenika…Da vaše gazdinstvo raste dinamikom kojom vi želite.

Detaljnije

 

 

Naknade-i-provizije-za-poljoprivredu

Naknade i provizije za poljoprivredu


Proverite naknade i provizije