Računi i usluge

Računi i usluge

Vojvođanska banka želi da izađe u susret vašim potrebama i učini jednostavnijim svakodnevni život, ali i omogući ispunjenje dugoročnih želja i planova. Pogledajte našu ponudu proizvoda i usluga, posebno kreiranih za vas!

Platni računi

Dinarski i devizni tekući račun

Dinarski i devizni tekući računi Vojvođanske banke su namenjeni svim fizičkim licima bez obzira da li primaju platu, penziju ili im je račun potreban u druge svrhe.

Otvaranje dinarskog i deviznog tekućeg računa je besplatno

Platni račun sa osnovnim uslugama Vojvođanske banke je namenjen fizičkim licima koja imaju zakonit boravak u Republici Srbiji bez obzira da li primaju platu, penziju ili im je račun potreban u druge svrhe.

Detaljnije

Isplata deviznih penzija

Isplata deviznih penzija

Isplaćujemo penzije i rente koje su naši građani ostvarili u stranim državama (Austrija, Nemačka, Hrvatska i druge).

Detaljnije

Direct debit i Trajni nalog

trajni-nalog

Uz pomoć Direct debita račune za komunalne usluge, osiguranje, fiksne i mobilne telefone, platiće Vojvođanska banka u vaše ime, direktnom naplatom sa vašeg tekućeg računa. Koristite trajni nalog sa fiksnim iznosom i datumom u mesecu za prenos sredstava sa jednog na drugi račun, unutar i van banke, sa odabranom učestalošću i periodom važenja.

Prijavljivanje i korišćenje ovih usluga Vojvođanske bake je besplatno, registrujte se u najbližoj filijali Vojvođanske banke!

Detaljnije

Sefovi

sefovi
Sefovi Vojvođanske banke su sigurno mesto za vaše dragocenosti. Sefove Vojvođanske banke možete zakupiti u okviru paketa: Olimpijski paket, Paket za klijente sa zaradom i Paket za penzionere, koji vam pored zakupa sefa nude još niz drugih pogodnosti.
Detaljnije

Brz transfer novca

Brz-transfer-novca

Građanima nudimo uslugu isplate sredstava upućenih putem sistema za brzi transfer novca Western Union-a.

Detaljnije

Menjački poslovi

menjacki-poslovi

Novac menjajte na sigurnom mestu - brzo, jednostavno i diskretno.

Vojvođanska banka, u skladu sa zakonskim propisima, vrši otkup i prodaju efektivnog stranog novca i otkup ino putničkih i bankarskih čekova od domaćih i stranih lica.

Za otkup i prodaju strane valute u Vojvođanskoj banci ne plaćate proviziju

Detaljnije

OTP ekspres

otp express

Put novca nikad nije bio povoljniji! Uz pomoć usluge OTP Ekspres Vojvođanske banke imaćete brz, jednostavan i povoljan transfer novca na željenu adresu, u okviru zemalja u kojima posluje OTP grupa. Moguć transfer novca u evrima ili dolarima!

Detaljnije

Kastodi usluge

kastodi usluge

Pružamo usluge obavljanja poslova Depozitara UCITS fondova, usluge Kastodi Banke penzijskih fondova, dodatne investicione usluge koje se odnose na čuvanje i administriranje finasijskih instrumenata i povezanih novčanih sredstava i druge prateće usluge.

Detaljnije

SMS bankarstvo

sms

Do najvažnijih informacija sada možete doći na najbrži način - servisom SMS bankarstva naše Banke. Za par sekundi do vas stiže informacija o uplati koju očekujete, o realizovanoj isplati ili o trenutnom stanju na tekućem, deviznom računu i računima kartica. . SMS bankarstvo možete registrovati preko e-Bankinga ili u najbližoj filijali naše Banke.

Detaljnije

Kontakt centar

Kontakt centar

Saznajte brzo i lako informacije o uslugama Vojvođanske banke jednim pozivom našem Kontakt centru, putem aplikacije ili imejla!

Detaljnije