Login Login
 • Business & Art nagrada, 2017.
  Vojvođanskoj banci je dodeljena nagrada magazina Diplomacy & Commerce u kategoriji Business & Art (biznis i umetnost) za saradnju sa Galerijom Matice srpske. Nagrada je Banci dodeljena na svečanosti povodom obeležavanja godišnjice ovog magazina.
 •  

  VIRTUS Zahvalnica, 2016.
  Vojvođanskoj banci je dodeljena VIRTUS Zahvalnica za 2016. godinu za sprovođenje jednog od tri najbolja projekta u kategoriji "Dugoročno partnerstvo između poslovnog i neprofitnog sektora" za saradnju sa Galerijom Matice srpske. VIRTUS nagradu dodeljuje Trag fondacija na godišnjem nivou, i predstavlja jednu od najvažnijih nagrada za društveno odgovorno poslovanje u Srbiji.

 

 • CSR Indeks Srbija, 2015.
  CSR Indeks Srbija je jedina metodologija u Srbiji koja omogućava objekivno poređenje učinka i uticaja koje kompanije ostvaruju na društvo kroz svoje poslovanje. To je elektronska, automatska platforma koja se sastoji od preko 100 indikatora podeljenih u 5 kategorija:  korporativno upravljanje, lokalna zajednica, radno okruženje, tržište i životna sredina. Indikatori su operacionalizovani objektivnim pokazateljima o kojima kompanije izveštavaju u obliku da/ne odgovora. Kompanije za tačnost podataka iz indikatora garantuju prilaganjem dokaza.

  Vojvođanska banka je uspešno ispunila većinu indikatora i samim tim se plasirala na listu CSR Indeks Srbija. Time je potvrdila da se nalazi među liderima društveno odgovornog poslovanja u Srbiji.

 

 • VIRTUS Zahvalnica, 2015.
  Vojvođanskoj banci je dodeljena VIRTUS Zahvalnica za doprinos razvoju filantropije u 2015. godini na nacionalnom nivou. VIRTUS nagradu dodeljuje Trag fondacija na godišnjem nivou, i predstavlja jednu od najvažnijih nagrada za društveno odgovorno poslovanje u Srbiji.