Login Login

Promotivna ponuda Vojvođanske banke Keš s ljubavlju

Povodom Dana zaljubljenih Vojvođanska banka omogućila je svim postojećim i novim klijentima da Keš s ljubavlju dobiju bez troškova obrade kreditnog zahteva!

Ovu specijalnu pogodnost mogu iskoristiti svi klijenti koji zahtev za kredit podnesu 12., 13. ili 14. februara, dok sam kredit mora biti realizovan do kraja februara tekuće godine. Specijalna trodnevna akcija klijentima pruža i dodatnu fleksibilnost u vidu naknadnog dostavljanja dokumentacije, dok zahtev za kredit  podnose samo uz ličnu kartu u okviru navedena tri dana.

Keš krediti u okviru specijalne promotivne ponude Vojvođanske banke odobravaju se bez definisane namene ili za refinansiranje obaveza kod drugih banaka uz mogućnost isplate dodatne gotovine, tako da klijent može izabrati vrstu kredita koja najviše odgovara njegovim trenutnim potrebama i planovima.

Tako im je u okviru ove specijalne trodnevne ponude na raspolaganju kratkoročni keš kredit koji se odobrava na period do 12 meseci sa fiksnom kamatnom stopom od 6,90 odsto (EKS od 7,37%), a klijenti kojima je potreban keš kredit sa dužim rokom otplate, imaju mogućnost podizanja kredita sa rokom otplate do deset godina u maksimalnom iznosu do 1 800 000 rsd sa varijabilnom kamatnom stopom od 10,06 odsto (EKS od 10,55%).

Procedura podnošenja zahteva za odobrenje keš kredita po uslovima iz specijalne trodnevne ponude je jednostavna i brza, tako da samo uz ličnu kartu već za 15 minuta klijent dobija odgovor da li je kredit predodobren.

VB_14 02 Slajder za sajt_960x535px.jpg