Login Login

Specijalna ponuda stambenih kredita

Pripremili smo specijalnu ponudu stambenih kredita sa jednom od najnižih kamatnih stopa i mesečnih rata na tržištu, za sve one koji žele da po najpovoljnijim uslovima - sigurno i dugoročno reše stambeno pitanje.

Svi klijenti koji do 31. maja 2018. godine, podnesu zahtev za stambeni kredit biće oslobođeni troška obrade kreditnog zahteva.

Ukidanje troška za obradu zahteva za stambeni kredit donosi uštedu i do nekoliko stotina evra, a kako su budući vlasnici nepokretnosti već izloženi brojnim pratećim troškovima poput osiguranja imovine, upisa hipoteke i pribavljanja drugih neophodnih dokumenata, nova ponuda predstavlja značajno olakšanje za njihov budžet.

Krediti se odobravaju u iznosu do 200.000 evra sa rokom otplate do 30 godina i kamatnom stopom od 2,95 odsto +6M Euribor (EKS od 2,91%*).

Pravo na pozajmicu imaju svi građani Srbije sa primanjima iznad 200 evra, kao i strani državljani koji žive i rade u našoj zemlji, a koji primaju platu na račun u našoj banci.

Jedna od pogodnosti je da klijentima dajemo predodobrenje i pre pronalaženja konkretne nekretnine, tako da u samom startu mogu da saznaju kojom sumom za kupovinu stana raspolažu, odnosno, koji iznos kredita će im biti odobren.

Pored povoljnih uslova kreditiranja, obezbedili smo i stručnu podršku, koja klijentima pomaže da se osećaju sigurno u procesu kopovine nekretine i značajno štedi njihovo vreme.

Pripremili smo i specijalnu ponudu za refinasiranje - bez naknade za obradu zahteva i sa kamatnom stopom već od 2,8% +6M Euribor (EKS od 2,76%*).

Iskoristite jedinstvenu ponudu, do 31.5.2018. godine i rešite jedno od najvažnijih životnih pitanja. „Udomite se" na siguran, i povoljan način. Posetite nas u nekoj od 105 filijala širom Srbije i napravite prvi korak ka domu iz snova.

*Krediti sa osiguranjem kod NKOSK i bez životnog osiguranja