Login Login

Specijalna praznična ponuda za keš kredit

 

 

 

Pred nama je sezona novogodišnjih i božićnih praznika, ali i novih obaveza i planova poput kupovine poklona najbližima, možda neko putovanje. Izbori su brojni, a odluke u najvećoj meri zavise od finansijskih prilika i raspoloživosti kućnih budžeta. Zato se građani u ovo doba godine vrlo često odlučuju da posegnu za dodatnim finansijskim sredstvima a najjednostavniji put do njih jeste gotovinski kredit.

Kako bi građanima omogućili dostupnost gotovine u periodu praznika koji nam predstoji  odlučili smo da dodatno snizimo kamatnu stopu za keš kredit na 8,95 odsto (ESK od 10,18%).

Specijalna ponuda važi za sve nove klijente koji otvore račun i prebace mesečna primanja u Vojvođansku banku. Maksimalni iznos kredita je 15.000 evra u dinarskoj protivvrednosti sa rokom otplate do 8 godina.

Ponuda je ograničena i važi do 19. januara 2018. godine.

Obradujte svoje najbliže najlepšim novogodišnjim poklonima, nezaboravnim dočekom Nove 2018, odlaskom na putovanje iz snova! Ne propustite specijalnu ponudu Vojvođanske banke. Više informacija o ovoj specijalnoj ponudi možete pogledati ovde.

Želimo Vam savršen keš!