Login Login

Uručene diplome VB akademcima

​Prethodne nedelje u centrali Banke u Novom Sadu, održana je svečanost povodom završnice Akademije Vojvođanske banke, tokom koje su polaznici Akademije imali priliku da svoje stručne radove prezentuju predsedniku i članovima Izvršnog odbora Banke.

Nakon održanih prezentacija, polaznicima VB Akademije diplome je uručio predsednik Izvršnog odbora Banke, gospodin Marinos Vathis, koji je tom prilikom istakao značaj VB akademije, kako za Banku, tako i za Akademce.

VOJVODJANSKA BANKA,FotoDr.Gojic_resized.jpg 

VB Akademija, osnovana je na inicijativu predsednika Izvršnog odbora Banke, gdina Marinosa Vathisa, na temeljima bogate poslovne tradicije naše Banke i u skladu sa visokim  standardima na polju znanja i veština, sa ciljem razvoja posebno selektovanih zaposlenih, te verom da najveća snaga Banke počiva u njenim mladim i uspešnim ljudskim resursima.

U radu sa internim, ali i renomiranim eksternim predavačima, Akademci su proveli zajedno ukupno oko 20 dana, učestvovali na preko 150 sati predavanja i prezentacija.

U navedenom periodu polaznici VB akademije radili su putem različitih metoda i tehnika, kroz brojne studije slučaja u vezi sa kreditnom analizom, kreditiranjem i korporativnim finansijama. Polaznici VB akademije imali su prilike i da koriste CESIM program, koji predstavlja program simulacije bankarskog poslovanja i upravljanja bankom, a čija upotreba ima za cilj  nadogradnju teorijskog obrazovanja u jednostavnom, interaktivnom okruženju za učenje, bez rizika po učesnike.

U toku trajanja VB Akademije organizovane su i veoma važne soft skills radionice, na kojima su polaznici imali prilike da uče o razvoju liderskih sposobnosti i drugih važnih životnih veština.

Verujemo da je program VB Akademije doneo dodatnu širinu i znanje ovim mladim i perspektivnim ljudima, koji imaju intelektualni i socijalni kapacitet i odlične rezultate u svom svakodnevnom poslu, a koji su motivisani, radoznali i puni energije i želje za proširivanjem znanja i veština, kako bi stasali u snagu koja će Banku voditi napred.  

 V.BANKA,FotoDr.Gojic_resized.jpg