Login Login

VELIKO NAGRADNO TAKMIČENJE VISA I VOJVOĐANSKE BANKE

Klijenti Vojvođanske banke koji, u periodu od 4. oktobra do 30. novembra, izvrše tri ili više plaćanja u minimalnom iznosu od 3.000 dinara VISA mojom i olimpijskom karticom i podele ih na rate, automatski učestvuju u nagradnom takmičenju.

Prva nagrada je vaučer od 2.000 eura za putovanje po izboru, a više od 200 vlasnika VISA kreditnih kartica moći će da osvoji televizore, mobilne telefone, tablete, itd. U trku za nagrade ulaze svi klijenti Vojvođanske banke koji izvrše plaćanja VISA kreditnim karticama na prodajnim mestima ili putem interneta - u zemlji ili inostranstvu. Nakon kupovine oni mogu da, slanjem SMS-a ili pozivanjem Kontakt centa Vojvođanske banke, plaćeni iznos podele na željeni broj rata i to bez kamate uz naknadu koja iznosi 4% od iznosa ukoliko se deli na 2-6 rata, odnosno 5% ukoliko se deli na 7 do 12 rata.

Imena srećnih dobitnika biće objavljena na sajtu Banke 15. decembra 2017. godine.

Korisnici VISA olimpijske i moje kartice, takođe, imaju dodatne popuste za plaćanja na Eko pumpama, u knjižarama, prodavnicama sportske odeće i opreme, sportskim i rekreativnim centrima, centrima zdravlja i lepote, svim biletarnicama, bioskopima, pozorištima i muzejima.

Plaćajte VISA karticama Vojvođanske banke, i osvojite vredne nagrade. Vi delite na rate - mi nagrađujemo! Više  informacija  možete pročitati ovde.