Login Login

Vojvođanska banka dobitnik Nagrade za Korporativno volontiranje

​Na jučerašnjoj svečanosti prilikom zatvaranja ovogodišnje konferencije CSR Forum, Forum za odgovorno poslovanje i Smart Kolektiv, dodelili su Vojvođanskoj banci Nagradu za Korporativno volontiranje u kategoriji Najbolji novouspostavljeni program volontiranja zaposlenih.

Nagrade za Korporativno volontiranje, ove godine dodeljivane su šesti put, a  namenjene su svim kompanijama koje su u prethodnih godinu dana uključivale svoje zaposlene u podršku zajednici, stavljajući na raspolaganje njihova znanja, veštine i vreme.

Nagrada za Korporativno volontiranje dodeljuje se za sledeće kategorije: najbolji volonterski program, najuspešnije partnerstvo u lokalnoj zajednici, razvoj zaposlenih, skill based volontiranje, pružanje pro bono usluga, najbolju volontersku akciju i posebno priznanje biće dodeljeno malim preduzećima koja neguju kulturu uključivanja zaposlenih u podršku lokalnoj zajednici.

file-3 mala.jpg 

Vojvođanska banka aplicirala je za dobijanje nagrade volonterskim programom „Mi smo tim", koji je pokrenut 2017. i u okviru kojeg su u periodu od juna do septembara, realizovane volonterske aktivnosti u pet regiona mreže filijala Vojvođanske banke.

Volonterski tim Banke koji se sastoji od 103 volontera proveo je 482 sata volontirajući zarad poboljšanja uslova u zajednici, u kojoj Vojvođanska banka obavlja svoju primarnu, bankarsku delatnost.

Nagrada za korporativno volontiranje uspostavljena je 2011. godine u sklopu obeležavanja evropske godine volontiranja, kao deo šire inicijative koja je realizovana u 23 evropske zemlje.

CSR Forum 2017 028 mala.jpg