Login Login

Olimpijski komitet Srbije i Vojvođanska banka

 zvanična banka

Novi-logo-OKS.gif

 

 

Vojvođanska banka je društveno odgovorna kompanija koja u svakodnevnom radu, ali i kroz svoj doprinos društvu podržava suštinski principe olimpizma – izuzetnost, poštovanje, otvorenost i održivost. To je jedan od razloga zbog čega smo se odlučili da se u svom donatorskom radu aktivno okrenemo sportu i sportskim vrednostima.

S obzirom da od 2004. godine pružamo podršku Olimpijskom komitetu Srbije, može se reći da već više od decenije sponzorišemo vrhunski sport u Srbiji. Nakon višegodišnje podrške našim sportistima na Letnjim olipijskim igrama u Atini 2004. Pekingu 2008. i  Londonu 2012.  Vojvođanska banka je bila i deo pobedničkog tima za Rio 2016. Na ovoj način još jednom potvrđujemo svoje opredeljenje da podržimo tim Srbije na putu ka vrhunskim rezultatima. Želja nam je da kao partneri Olimpijskog komiteta Srbije našim sportistima omogućimo što bolje uslove za pripreme i nastupe na takmičenjima u olimpijskom ciklusu 2017-2020, čiji vrhunac će biti Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine.

Pored Atine, Pekinga, Londona i Rija do sada smo bili uz naše Olimpijce i na prvim evropskim olimpijskim igrama u Bakuu 2015, na  zimskim olimpijskim igrama u Torinu 2006, Vankuveru 2010 i Sočiju 2014 kao i na Letnjim olimpijskim igrama mladih u Singapuru 2010, Nandžingu 2014. i Zimskim olimpijskim igrama mladih u Insbruku 2012.

Kao zvanična banka Olimpijskog tima Srbije kreirali smo i jedinstvenu VISA donatorsku kreditnu karticu. Od svake transakcije izvršene ovom "olimpijskom karticom" Banka izdvaja deo sredstava za podršku našim Olimpijcima u ostvarivanju vrhunskih sportskih rezultata. Korišćenjem ove kartice postajete aktivan učesnik u stvaranju olimpijske porodice Srbije koja promoviše sportske vrednosti naše zemlje. Korisnici ove VISA kreditne donatorske kartice, osim što kupovinom pružaju podršku Olimpijskom timu bez dodatnih troškova po njih, mogu ostvariti i dodatne popuste.

VISA Olimpijska kreditna kartica_teniserka.jpgVISA Olimpijska kreditna kartica_teniser.jpg 

Tokom godina podrške sportu, zajedno sa Olimpijskim komitetom Srbije omogućili smo da deca širom Srbije druže sa našim najuspešnijim sportistima i nauče šta to znači zdrav način života i timski duh. U 2016. olimpijskoj godini organizovali smo manifestacije pod nazivom Olimpijski  karneval  sa željom da mališanima širom Srbije dočaramo atmosferu Rija , koji je poznat po karnevalu a koji je bio ovogodišnji domaćin Olimpijskih igara. U ovoj godini planiramo da odradujemo još dece u različitim gradovima u Srbiji.  

Naša podrška sportu je i nagrađena. Integrisana kampanja „Odbrojavanje" kojom je Vojvođanska banka podržala srpski Olimpijski tim u osvajanju četiri medalje u Londonu, nagrađena je kao najuspešnija sportska promotivna akcija iz Srbije, osvojivši treće mesto na prestižnom regionalnom takmičenju „Sporto", u Portorožu, dok je 2016. godine kampanja "Mi smo tim! Olimpijska kartica Rio2016" osvojila treće mesto u kategoriji sponzorstva među predstavnicima kompanija iz ostalih zemalja i SPORTO nagradu za najbolji sponzorski projekat u Srbiji koji je takođe nominovan kod Evropske sponzorske asocijacije u kategoriji "Najbolje iz Evrope" (2016 ESA Excellence Awards).

Uspesi naših sportista predstavljaju pre svega veliko priznanje za Vojvođansku banku, ali i podstrek da u petom olimpijskom ciklusu za redom nastavi da ulaže u prave vrednosti, vrhunske mlade sportiste.

 

Zajedno do Tokija 2020!