Login Login

Olimpijski komitet Srbije i Vojvođanska banka

 zvanična banka

Novi-logo-OKS.gif

 

 

Vojvođanska banka je društveno odgovorna kompanija koja u svakodnevnom radu, ali i kroz svoj doprinos društvu podržava suštinski principe olimpizma – izuzetnost, poštovanje, otvorenost i održivost. To je jedan od razloga zbog čega smo se odlučili da se u svom donatorskom radu aktivno okrenemo sportu i sportskim vrednostima.

S obzirom da je NBG grupa od 2004. godine pružala podršku Olimpijskog komitetu Srbije, može se reći da već više od decenije sponzorišemo vrhunski sport u Srbiji. Nakon višegodišnje podrške našim sportistima na Letnjim olipijskim igrama u Atini 2004. Pekingu 2008. i Londonu 2012, Vojvođanska banka je bila ideo pobedničkog tima za Rio 2016. Na ovoj način još jednom potvrđujemo svoje opredeljenje da kao članica NBG grupe, čije je sedište u postojbini Olimpijskih igara, podržimo tim Srbije na putu ka vrhunskim rezultatima. Želja nam je da kao partneri Olimpijskog komiteta Srbije našim sportistima omogućimo što bolje uslove za pripreme i nastupe na takmičenjima u olimpijskom ciklusu 2017-2020, čiji vrhunac će biti Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine.

Pored Atine, Pekinga, Londona i Rija do sada smo bili uz naše Olimpijce i na prvim evropskim olimpijskim igrama u Bakuu 2015, na  zimskim olimpijskim igrama u Torinu 2006, Vankuveru 2010 i Sočiju 2014 kao i na Letnjim olimpijskim igrama mladih u Singapuru 2010, Nandžingu 2014. i Zimskim olimpijskim igrama mladih u Insbruku 2012.

Kao zvanična banka Olimpijskog tima Srbije kreirali smo i jedinstvenu VISA donatorsku kreditnu karticu. Od svake transakcije izvršene ovom "olimpijskom karticom" Banka izdvaja deo sredstava za podršku našim Olimpijcima u ostvarivanju vrhunskih sportskih rezultata. Korišćenjem ove kartice postajete aktivan učesnik u stvaranju olimpijske porodice Srbije koja promoviše sportske vrednosti naše zemlje. Korisnici ove VISA kreditne donatorske kartice, osim što kupovinom pružaju podršku Olimpijskom timu bez dodatnih troškova po njih, mogu ostvariti i dodatne popuste.

VISA Olimpijska kreditna kartica_teniserka.jpgVISA Olimpijska kreditna kartica_teniser.jpg 

Tokom godina podrške sportu, zajedno sa Olimpijskim komitetom Srbije omogućili smo da deca širom Srbije druže sa našim najuspešnijim sportistima i nauče šta to znači zdrav način života i timski duh. U 2016. olimpijskoj godini organizovali smo manifestacije pod nazivom Olimpijski  karneval  sa željom da mališanima širom Srbije dočaramo atmosferu Rija , koji je poznat po karnevalu a koji je bio ovogodišnji domaćin Olimpijskih igara. U ovoj godini planiramo da odradujemo još dece u različitim gradovima u Srbiji.  

Naša podrška sportu je i nagrađena. Integrisana kampanja „Odbrojavanje" kojom je Vojvođanska banka podržala srpski Olimpijski tim u osvajanju četiri medalje u Londonu, nagrađena je kao najuspešnija sportska promotivna akcija iz Srbije, osvojivši treće mesto na prestižnom regionalnom takmičenju „Sporto", u Portorožu, dok je 2016. godine kampanja "Mi smo tim! Olimpijska kartica Rio2016" osvojila treće mesto u kategoriji sponzorstva među predstavnicima kompanija iz ostalih zemalja i SPORTO nagradu za najbolji sponzorski projekat u Srbiji koji je takođe nominovan kod Evropske sponzorske asocijacije u kategoriji "Najbolje iz Evrope" (2016 ESA Excellence Awards).

Uspesi naših sportista predstavljaju pre svega veliko priznanje za Vojvođansku banku, ali i podstrek da u petom olimpijskom ciklusu za redom nastavi da ulaže u prave vrednosti, vrhunske mlade sportiste.

 

Zajedno do Tokija 2020!

OKS-sto-brending-preview-final.jpg