Login Login

Stambeni krediti

​Pravi put do Vašeg stana! Atraktivni stambeni krediti indeksirani u EUR. Kredit sa rokom do 30 godina u maksimalnom iznosu do čak 200.000 evra dostupan je klijentima Banke ali i svim ostalim kreditno sposobnim građanima.
Detaljnije

Gotovinski krediti

​Banka odobrava gotovinske kredite državljanima Republike Srbije s redovnim ličnim primanjima, stranim državljanima koji imaju status rezidenta s redovnim ličnim primanjima, kao i penzionerima.

Detaljnije

Kredit za refinansiranje

​Kredit se može iskoristiti i u namenu refinansiranja postojećih kreditnih obaveza odobrenih u Vojvođanskoj banci ili drugoj banci uz mogućnost isplate dodatne gotovine.

Detaljnije

Visa MOJA kreditna kartica

​Visa MOJA kreditna kartica klijentima pruža brojne pogodnosti, a to su:

  • povraćaj novca od 1% za sve kupovine u supermarketima u Srbiji
  • povraćaj novca od 3% za sve kupovine na EKO benzinskim stanicama u Srbiji

Detaljnije

DinaCard kartica na rate 12,24

​DinaCard kartica na rate 12,24, medena naslednica čeka, pruža mogućnost otplate načinjenih transakcija na 12 ili 24 mesečne rate, uz kamatnu stopu 26% na godišnjem nivou.

Detaljnije

Visa internet kartica

​Visa internet karticom Vojvođanske banke možete kupovati putem interneta, uz maksimalnu bezbednost i sigurnost.

Detaljnije

Postupak u slučaju gubitka kartice

​U slučaju gubitka ili kradje kartice, neophodno je da istog momenta pozovete Centar za autorizaciju na broj telefona 021/520 333 i da blokirate karticu, kako ne bi došlo do zloupotrebe. Ukoliko se nalazite u inostranstvu i primetite da Vam je nestala Visa kartica, potrebno je da prijavite gubitak kartice najbližoj Visa banci. Inostrana banka obaveštava nadležne kako bi se izvršila blokada kartice i sprečila mogućnost zloupotrebe.

Tekući račun

​U Vojvođanskoj banci možete otvoriti tekući račun podnošenjem zahteva na šalteru banke, bez naplate naknade.

Detaljnije

Dozvoljeno prekoračenje po tekućem računu

​Dozvoljeno prekoračenje po tekućem računu se odobrava do visine prosečne mesečne uplate na tekući račun po osnovu redovnih ličnih primanja obračunatih za prethodna tri meseca uz kamatnu stopu od 25% na godišnjem nivou.

Detaljnije

Upit u stanje na tekućem računu

​Stanje na tekućem računu možete proveriti upitom na bankomatu ili putem servisa VobSMS ili VobHomeBank. VobSMS servis omogućuje da izveštaj o stanju na tekućem računu dobijete u vidu SMS poruke.

Detaljnije

Internet bankarstvo

Internet bankarstvo je servis koji pored drugih usluge omogućava i non stop pristup stanju i prometu na tekućem računu putem Interneta.

Detaljnije