Stambeni krediti
Stambeni-krediti Stambeni-krediti-Vojvodjanske banke Stambeni-krediti-do-30-godina Stambeni-krediti-voban-kupovina-nekretnine

Stambeni krediti

  • Kupovina, izgradnja ili adaptacija stana ili kuće
  • Refinansiranje stambenog kredita

Stambeni kredit Vojvođanske banke možete iskoristiti za kupovinu stana ili kuće, izgradnju kuće ili adaptaciju životnog prostora, a možete i refinansirati kredit koji već koristite. Nudimo vam različite mogućnosti za rešavanje stambenog pitanja, stambene kredite sa ili bez valutne klauzule, sa ili bez osiguranja, a u proceni šta je najbolje od ovih mogućnosti za vas, pomoćiće vam vaš bankar. Sigurni smo da pažljivo birate svoj dom, a tako birajte i svoju banku koja će pratiti vaše životne potrebe.

stambeni-kredit
Stambeni kredit u dinarima indeksiran u evro bez osiguranja kod NKOSK

Jedna od važnih životnih odluka je i kupovina svog stana ili kuće. Kao što pažljivo birate svoj dom, birajte i svoju banku. Uz stambene kredite Vojvođanske banke brzo i jednostavno možete doći do svog doma!

Pravi je trenutak za kupovinu nekretnine!

NKS 3,00% + 3M EURIBOR

stambeni-kredit
Stambeni kredit u RSD bez valutne klauzule

Dinarskim stambenim kreditom bez osiguranja možete finansirati kupovinu, izgradnju kuće ili adaptaciju stana ili kuće, ili refinansirati stambeni kredit koji već imate. Mogući iznos kredita je od 1.000.000 do 5.000.000 dinara za kredite sa namenom adaptacije i od 1.000.000 do 20.000.000 dinara za ostale namene. Kredit je moguće otplaćivati do 30 godina. Kada uzimate stambeni dinarski kredit, obavezan je prijem zarade ili penzije na tekući račun u našoj banci. Još jedna bitna informacija – moguće je uključiti i solidarnog dužnika, te tako obezbediti i veći iznos!

Kamata od 3,80% + 3M BELIBOR!

Iznos od 1.000.000 do 20.000.000 dinara!

Otplata do 30 godina!

opsti-uslovi-poslovanja-fizicka-lica

Naknade i provizije


Proverite naknade i provizije