Važna obaveštenja za klijente tokom vanrednog stanja
vazno-obavestenje-za-klijente vazno-obavestenje-za-klijente vazno-obavestenje-za-klijente vazno-obavestenje-za-klijente

Važna obaveštenja za klijente tokom
pandemije virusa COVID 19

Moratorijum
PONUDA ZA UVOĐENJE OLAKŠICA U OTPLATI KREDITNIH ZADUŽENJA ZA KLIJENTE ČIJI FINANSIJSKI POLOŽAJ JE POGORŠAN USLED PANDEMIJE
COVID-19


Dana 15.12.2020. stupila je na snagu Odluka Narodne banke Srbije o privremenim merama za banke u cilju adekvatnog upravljanja kreditnim rizikom u uslovima pandemije COVID-19, a dana 13.02.2021. dopuna ove Odluke Narodne banke Srbije.
Molimo vas da pogledate detaljne informacije OVDE.Moratorijum
VAŽNO OBAVEŠTENJE O PRESTANKI VAŽENJA ZASTOJA U OTPLATI KREDITNIH OBAVEZA (DRUGOG MORATORIJUMA)

Obaveštavamo vas da pravo korišćenja propisane olakšice u otplati obaveza prema Banci prestaje istekom drugog moratorijuma, odnosno zaključno sa 30.09.2020. godine, a sve u skladu sa Odlukom Narodne banke Srbije o privremenim merama za banke radi ublažavanja posledica pandemije COVID-19 u cilju očuvanja stabilnosti finansijskog sistema („Sl. glasniku RS“ br. 103/2020). Molimo vas da pogledate detaljne informacije OVDE.Moratorijum
PONUDA ZA UVOĐENJEM ZASTOJA (MORATORIJUMA) U OTPLATI OBAVEZA

Pogledajte Ponudu za uvođenjem zastoja (moratorijuma) u otplati obaveza Vojvođanske banke u skladu sa Odlukom Narodne banka Srbije (Sl. Glasnik 033/2020) . Izjavu o odbijanju ponude zastoja u otplati obaveza možete preuzeti OVDE.Namenski računi za prijem bespovratnih novčanih sredstava Ministarstva finansija
NAMENSKI RAČUNI ZA PRIJEM BESPOVRATNIH NOVČANIH SREDSTAVA MINISTARSTVA FINANSIJA

U skladu sa Uredbom Vlade Republike Srbije o fiskalnim pogodnostima i direktnim davanjima privrednim subjektima u privatnom sektoru, (Sl. Glasnik54//2020) Vojvođanska banka a.d. Novi Sad svojim postojećim klijentima otvara posebne namenske račune za prijem bespovratnih finansijskih sredstava.
Detaljne informacije pogledajte OVDE.

Nesmetano korišenje kartica i nakon isteka datuma njihovog važenja
NESMETANO KORIŠĆENJE KARTICA I NAKON ISTEKA DATUMA NJIHOVOG VAŽENJA

Za sve naše klijente kojima debitne i/ ili kreditne kartice ističu 30. aprila 2020. godine omogućili smo da kartice budu aktivne i nakon ovog datuma. Ista mogućnost se odnosi na osnovne i dodatne kartice. Naime, svi klijenti mogu i dalje nesmetano da koriste svoje kartice na svim prodajnim mestima i bankomatima, izuzev za plaćanja na internetu. Mrežu bankomata možete pogledati OVDE.

Nakon omogućavanja slobodnog kretanja svih građana, Vojvođanska banka će obavestiti klijente o preuzimanju reizdatih kartica koje su istekle 30.04.2020. godine. Za sve dodatne informacije možete pozvati naš Kontakt centar na broj telefona 0800 23 23 22.


Automatsko produžavanje minusa
OBAVEŠTENJE O DOZVOLJENOM PREKORAČENJU PO TEKUĆEM RAČUNU

U skladu sa “Odlukom Narodne banke Srbije o privremenim merama za očuvanje stabilnosti finansijskog sistema” a u cilju olakšanog funkcionisanja tokom stanja pandemije virusa COVID 19, Vojvođanska banka obaveštava sve korisnike dozvoljenog prekoračenja po tekućem računu (fizička lica) koji su prihvatili moratorijum, da će Banka izvršiti automatsko produženje ove usluge do 30.09.2020. (ukoliko je dozvoljeno prekoračenje isteklo ili ističe u periodu od 18.03.2020 do 30.06.2020.) u istom tj. ugovorenom iznosu limita i istim ugovorenim uslovima korišćenja, bez naplate naknade za odobrenje dozvoljenog prekoračenja po tekućem računu.

Registracija
AKTIVACIJA ELEKTRONSKOG BANKARSTVA BEZ DOLASKA U BANKU

Vodite svoje finansije bez dolaska u banku. Dovoljno je da imate aktivnu debitnu ili kreditnu karticu Vojvođanske banke i u par jednostavih koraka aktivirajte e-Banking i/ili m-Banking.Mere predostrožnosti
MERE PREDOSTROŽNOSTI

Usled proglašene pandemije virusa COVID-19 u našoj zemlji, Vojvođanska banka kontinuirano prati preporuke zdravstvenih stručnjaka i državnih organa, na osnovu kojih se blagovremeno preduzimaju sve neophodne sanitarne i bezbednosne mere i akcije. U potpunosti smo posvećeni cilju da se sačuva zdravlje klijenata i zaposlenih.

p>