vazno-obavestenje-za-klijente vazno-obavestenje-za-klijente vazno-obavestenje-za-klijente vazno-obavestenje-za-klijente

Važna obaveštenja za klijente tokom
vanrednog stanja

  • Obaveštenja za klijente 65+
  • Moratorijum
  • Važne i korisne informacije!

Važna obaveštenja za klijente tokom vanrednog stanja

Usled proglašene pandemije virusa COVID-19 i vanrednog stanja u našoj zemlji, Vojvođanska banka kontinuirano prati odluke Narodne banke Srbije i državnih organa, na osnovu kojih se blagovremeno preduzimaju sve neophodne aktivnosti u cilju što jednostavnijeg i bezbednijeg poslovanja sa bankom u trenutnoj situaciji. Na ovoj stranici na jednom mestu možete pronaći sve informacije koje su važne.

Namenski računi za prijem bespovratnih novčanih sredstava Ministarstva finansija
NAMENSKI RAČUNI ZA PRIJEM BESPOVRATNIH NOVČANIH SREDSTAVA MINISTARSTVA FINANSIJA

U skladu sa Uredbom Vlade Republike Srbije o fiskalnim pogodnostima i direktnim davanjima privrednim subjektima u privatnom sektoru, (Sl. Glasnik54//2020) Vojvođanska banka a.d. Novi Sad svojim postojećim klijentima otvara posebne namenske račune za prijem bespovratnih finansijskih sredstava. Detaljne informacije pogledajte OVDE.
Nesmetano korišenje kartica i nakon isteka datuma njihovog važenja
NESMETANO KORIŠĆENJE KARTICA I NAKON ISTEKA DATUMA NJIHOVOG VAŽENJA

Za sve naše klijente kojima debitne i/ ili kreditne kartice ističu 30. aprila 2020. godine omogućili smo da kartice budu aktivne i nakon ovog datuma. Ista mogućnost se odnosi na osnovne i dodatne kartice. Naime, svi klijenti mogu i dalje nesmetano da koriste svoje kartice na svim prodajnim mestima i bankomatima, izuzev za plaćanja na internetu. Mrežu bankomata možete pogledati OVDE.

Nakon ukidanja vanrednog stanja i omogućavanja slobodnog kretanja svih građana, Vojvođanska banka će obavestiti klijente o preuzimanju reizdatih kartica koje su istekle 30.04.2020. godine. Za sve dodatne informacije možete pozvati naš Kontakt centar na broj telefona 0800 23 23 22.

Novi vid isplate penzija
NOVI VID ISPLATE PENZIJA

Za naše klijente koji su stariji od 65 godina, a kojima je ograničeno kretanje tokom trajanja vanrednog stanja usled proglašene pandemije virusa COVID-19, uveli smo novi vid isplate penzija.

  


Moratorijum
PONUDA ZA UVOĐENJEM ZASTOJA (MORATORIJUMA) U OTPLATI OBAVEZA

Pogledajte Ponudu za uvođenjem zastoja (moratorijuma) u otplati obaveza Vojvođanske banke u skladu sa Odlukom Narodne banka Srbije (Sl. Glasnik 033/2020) . Izjavu o odbijanju ponude zastoja u otplati obaveza možete preuzeti OVDE.

  


Automatsko produžavanje minusa
OBAVEŠTENJE O DOZVOLJENOM PREKORAČENJU PO TEKUĆEM RAČUNU

U skladu sa “Odlukom Narodne banke Srbije o privremenim merama za očuvanje stabilnosti finansijskog sistema” a u cilju olakšanog funkcionisanja tokom vanrednog stanja, Vojvođanska banka obaveštava sve korisnike dozvoljenog prekoračenja po tekućem računu (fizička lica) koji su prihvatili moratorijum, da će Banka izvršiti automatsko produženje ove usluge do 30.09.2020. (ukoliko je dozvoljeno prekoračenje isteklo ili ističe u periodu od 18.03.2020 do 30.06.2020.) u istom tj. ugovorenom iznosu limita i istim ugovorenim uslovima korišćenja, bez naplate naknade za odobrenje dozvoljenog prekoračenja po tekućem računu.

 

Izmene u radu filijala
IZMENE U RADU FILIJALA

U skladu sa novim merama Vlade Republike Srbije prilagodili smo radno vreme naših filijala koje će od 26.03. u najvećem broju raditi do 14h, dok će pojedine filijale biti zatvorene. Bićete obavešteni u slučaju daljih promena. Sve vreme su vam na raspolaganju bankomati i servis elektronskog bankarstva.

  


Registracija
AKTIVACIJA ELEKTRONSKOG BANKARSTVA BEZ DOLASKA U BANKU

Vodite svoje finansije bez dolaska u banku. Dovoljno je da imate aktivnu debitnu ili kreditnu karticu Vojvođanske banke i u par jednostavih koraka aktivirajte e-Banking i/ili m-Banking.

  


Mere predostrožnosti
MERE PREDOSTROŽNOSTI

Usled proglašene pandemije virusa COVID-19 i vanrednog stanja u našoj zemlji, Vojvođanska banka kontinuirano prati preporuke zdravstvenih stručnjaka i državnih organa, na osnovu kojih se blagovremeno preduzimaju sve neophodne sanitarne i bezbednosne mere i akcije. U potpunosti smo posvećeni cilju da se sačuva zdravlje klijenata i zaposlenih.